Resultaten voor taxibusjes

Home
taxibusjes
Groepsvervoer Taxibusje Taxicentrale City Utrecht.
Wij beschikken over een jong wagenpark met meerdere taxibusjes t/m 8 personen. Wij verzorgen ook groepsvervoer in Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Bilt, Bilthoven, Driebergen, Zeist, Doorn, Maarsen/Maarssenbroek in hele regio Utrecht etc. Al vanaf 5 personen zetten wij een taxibusjes in voor Schipholvervoer, festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes pendeldiensten etc.
Taxi Arnhem Schiphol
Reserveer uw taxibusje in Nijmegen Taxi Nijmegen 024-8454020.
Voordelig naar het vliegveld. Bij de DTC reist u voordelig met een groep van Nijmegen naar airport Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Weeze, Brussel en Düsseldorf. Met 5 t/m 9 personen betaalt u in totaal slechts 10, meer dan ons scherpe taxitarief luchthavenvervoer.
Taxi Utrecht
Munckhof laat 135 taxibusjes ombouwen naar groengas TaxiPro.
Munckhof laat 135 taxibusjes ombouwen naar groengas. Gepubliceerd op 22-05-2018 om 1030.: Vervoersbedrijf Munckhof laat 135 Volkswagen Transporter T6 2.0 taxibusjes ombouwen zodat ze op groengas kunnen rijden. Prins Autogassystemen en Auto Speciaal Uden hebben daarvoor samen het VSI-2.0 DI CNG-systeem voor de T6 ontwikkeld.
social return amsterdam
Groepsvervoer taxibus, taxibusje taxi arnhem goedkoop naar ziggo dome.
We beschikken over taxibusjes van het merk Mercedes benz tot en met 8 personen, indien u vervoer nodig heeft voor meer dan 8 personen dan kunnen we meerdere taxibussen en/ of taxis inzetten voor een goedkopere tarief. Reserveer een taxibus online naar Schiphol of een andere bestemming.
taxi groningen
Taxibusje voor groepsvervoer Nijmegen.
Taxibusjes voor groepsvervoer. Taxi Sanders beschikt over drie Mercedes-Benz Vito, 8 personenbusjes. Dus heeft u ergens een feestje of wilt u als groep reizen? Maak dan gebruik van onze groepsvervoer service. Met deze taxibusjes brengen wij u als groep overal veilig en op tijd naar toe.
utrecht taxi
Taxibus / Taxibusje / Taxibusjes van / naar of binnen Amsterdam nodig?
Per Taxibusje kunnen wij maximaal 8 personen vervoeren, heeft u meerdere personen te vervoeren dan zetten wij gewoon meerdere Taxibusjes in. U geeft het totale aantal personen van de groep door in het bestelformulier en het TBRS systeem Taxi Bus Ritten Systeem van Taxibus Amsterdam bepaalt het aantal in te zetten Taxibusjes.
taxi arnhem
Taxibus Utrecht Cheap Taxi Utrecht 030-2 60 30 60.
Bij ons is groepsvervoer goed verzorgd en onze taxichauffeurs zijn stipt op tijd en hebben veel ervaring in de buurt. Wij bieden altijd scherpe taxi-tarieven, ook in de regio Utrecht. Onze taxibusjes worden vaak gereserveerd voor stedentrips, het uitgaansleven of naar een luchthaven.
Taxi naar Schiphol
Goedkoop taxibusje 0161765111 Bestel direct Taxi Events.
Wij rijden taxi-ritten in heel Brabant, Zeeland, Limburg, Zuid-Holland en Noord-Holland. En dat voor een voordelig tarief. Vervoer op maat zowel voor particulieren als bedrijven. Ook s nachts zijn wij inzetbaar en altijd te bereiken voor korte en lange ritten.
Taxi Amsterdam

Contacteer ons