Waarom ik een powerbank heb gekocht..

Een powerbank is voor iedereen handig, en daarom heb ik er zelf ook een gekocht. Het kostte me slechts een paar tientjes en ik ben er ontzettend blij mee. Het apparaat heeft mijn leven veranderd doordat ik nu overal mijn telefoon kan opladen. Ik heb de afgelopen maanden geen enkele keer met een lege batterij gezeten, en dat allemaal dankzij dit apparaat!

Het mooiste vind ik dat ik de powerbank gewoon kan blijven gebruiken, ook als ik van telefoon wissel of wanneer ik mijn tablet mee op reis neem. Zo zit ik nooit zonder stroom en blijf ik altijd overal bereikbaar (mits ik bereik heb natuurlijk :-).

Het is ook beter voor je telefoon, want de moderne batterijen blijven het langs “goed” als deze nooit onder een bepaald percentage komen. Dit ligt rond de 60 tot 80 procent. Het is natuurlijk geen ramp als ze wat verder leeg gaan – daar zijn ze voor gemaakt – maar ze zullen het langst “houdbaar” blijven als ze meestal niet onder deze grens zakken.

Vooral hierdoor is deze investering de moeite waard, want het houdt je batterij dus gewoon langer goed. En dit wil iedereen lijkt me. Dat is ook weer handig voor als je je powerbank een keer vergeten bent of als deze zelf een keer leeg is :-).

Welke powerbank je moet kopen

Welke powerbank voor jou het beste is verschilt heel erg. Zo heb ik er een met 10.000 mAh. Dit laatste staat voor milliampère en dat houdt in hoe veel stroom er in je powerbank batterij kan. Met een powerbank van 10.000 mAh kun je je telefoon drie of vier keer volledig opladen, en dat is voor mij ruim voldoende. Heb je minder nodig dan wordt de powerbank vaak goedkoper. Heb je meer nodig dan zijn ze er zelfs in uitvoeringen van 15.000 en zelfs 20.000 mAh.