Wat zijn de allerbeste goedkope reisorganisaties volgens NederlandReview?

Over een paar maanden is het alweer zomervakantie en trekken veel mensen naar de zon. Even een tijdje lekker ontspannen en weg van de dagelijkse hectiek. Het vinden van een vakantie is tegenwoordig niet bepaald lastig meer, maar toch lukt het niet iedereen om snel een geschikte vakantie te vinden.

Veel mensen willen van tevoren weten dat zij echt een onbezorgde vakantie krijgen en gaan dan ook op zoek naar de beste reisorganisaties om hun vakantie te boeken. Behoor jij tot deze groep, maar lukt het je niet om een geschikt reisbureau te vinden? In onderstaande tekst hebben wij de beste reisbureaus voor je op een rijtje gezet volgens de gebruikers van NederlandReview.

Secret Escapes

Op zoek naar een vakantie binnen de landsgrenzen? Of wil je toch liever een paar dagen weg naar het buitenland? Secret Escapes heeft het allemaal. Je kunt hier een hotelkamer boeken tegen hoge korting, waardoor je fors kunt besparen op je vakantie of weekendje weg. De kwaliteit van de hotels is nagenoeg altijd goed en de meeste gebruikers van NederlandReview beoordelen deze reisorganisatie dan ook positief. Dit resulteert in een gemiddelde score van een 8,4.

Traveldeal

Ben jij op zoek naar een goedkope vakantie? Dan ben je bij Traveldeal aan het juiste adres. Bij deze organisatie kun je zowel vakanties in Nederland als daarbuiten boeken. Het mooiste is dat je hier fors kunt besparen op je tripje en dat je ook precies kunt zien hoeveel procent je bespaart. Gebruikers van NederlandReview zijn het met elkaar eens dat het goedkoop is en zijn ook zeer te spreken over hun verblijf. Beoordeling: 8,2.

Eliza was here

Wil jij naar de zon, maar heb je een hekel aan het massatoerisme? Dan is een vakantie bij Eliza was here echt iets voor jou. Bij deze organisatie kun je namelijk naar de populaire vakantielanden, maar verblijf je buiten de toeristische plaatsen, onder de lokale bevolking. Een goedkope vakantie die ook nog eens bomvol zit met avontuur. Alle vakanties die je hier boekt zijn inclusief vlucht, verblijf en huurauto, zodat je zelf op ontdekkingsreis kunt gaan. Eliza was here wordt beoordeeld met een 8,8 op NederlandReview.

Heerlijkehuisjes.nl

Bij Heerlijkehuisjes.nl kun je niet alleen in Nederland terecht voor een huisje, maar ook in België, Duitsland, Hongarije, Noorwegen, Tsjechië, Frankrijk, Italië en Spanje. Je huurt hier heel makkelijk een vakantiehuisje en dat ook nog eens voor weinig geld. Dit resulteert in een 8,4 op NederlandReview.

La Casita

Wil jij goedkoop op vakantie naar Spanje? Dan moet je echt eens een kijkje nemen bij La Casita. Deze organisatie wordt op NederlandReview namelijk beoordeeld met een 9,4! Je kunt hier zelf een vakantie uitkiezen, maar je kunt ook een vakantie samen laten stellen door de reisorganisatie. Voor iedereen die in Spanje op vakantie wil, is hier zeker weten een goedkope en geschikte vakantie te vinden.

Topic Travel

Of je nu naar de zon wilt of naar Oost-Europa: bij Topic Travel is het allemaal mogelijk. Je huurt hier namelijk vakantiehuizen in Frankrijk, Portugal, Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk of Tsjechië. En dat ook nog eens voor bijzonder weinig geld. Bezoekers van NederlandReview beoordelen Topic Travel niet voor niets met een 8,8.

Alltours

Bij Alltours kun je voor weinig geld op vakantie naar de zon en dat is niet het enige. Je verblijft namelijk ook nog eens in een exclusieve accommodatie. Deze zijn alleen bij Alltours te boeken. Veel gebruikers van NederlandReview zijn, naast de prijs, bijzonder te spreken over de service. Het is dan ook niet voor niets dat Alltours door de gebruikers van NederlandReview wordt beoordeeld met een 9,2.